Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit,

Informatat themelore

Emri i plotë i institucionit – shqip: Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit ( MEA)
Emri i plotë i institucionit – anglisht: Ministry of Economy and Environment (MEE)

Fjolla Restellica, Kordinatore projektit KODE
tlf: 049-900-007, mail: [email protected]

Atif Bashani, Kordinator Për Punet Digjitale dhe Fuqizim
telf: 049-900-207, mail: [email protected],